IMG_2627 (Kopie)

Autodemontage Niks

Autosloperij

Wij zijn sinds 1991 gevestigd op het industrieterrein Garstelanden te Westerhaar-Vriezenveensewijk. Onze activiteiten zijn autohandel en het recyclen van oude en afgedankte auto’s wat volgens de meest strenge eisen gebeurt. Bij ons worden alle merken auto’s gedemonteerd voor het hergebruik van onderdelen die grotendeels worden opgeslagen in ons magazijn.

Levering van onderdelen vindt plaats via balieverkoop of verzending door heel Nederland.

Auto’s worden GRATIS bij u thuis opgehaald en wij zorgen voor een officiële RDW-vrijwaring. Ons bedrijf beschikt over een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem voor de voertuigdemontage branche conform de KZD**.

Autodemontagebedrijf Niks is door Auto Recycling Nederland (ARN) erkend. ARN is opgericht door de Nederlandse autobranche met als doel de hoeveelheid afval van afgedankte auto’s drastisch te verminderen. Hiervoor heeft ARN een concept ontwikkeld, waardoor grote hoeveelheden materialen worden hergebruikt en gerecycled. Deze materialen zijn vervolgens weer te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Autodemontagebedrijf Niks is tevens lid van Stiba, de brancheorganisatie van gecertificeerde auto-, motorfiets-, truck- en aanverwante voertuig demontagebedrijven.

Contact Info

Openingstijden:
Ma – Vr: 09:00 – 18:00 uur
Za: 09:00 – 13:00 uur
Zon: Gesloten

Telefoonnummer:
0546659216
Adres:
Garstweg 16
7676ST Westerhaar

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie