nog-geen-foto

Altra Trappen & Treden

Trappen fabriek

Wanneer u voor een trap van Altra kiest, loopt u samen met ons een traject door. Hieronder een beschrijving hoe dat in z’n werk gaat.

Eerst bepaalt u het model van de trap. Dat kan bijvoorbeeld een rechte trap zijn, maar ook een trap met een draai onder of boven.
U kiest een houtsoort. Bijna alles is mogelijk, dus ook de houtsoort die bij uw woonstijl past.
De leuning wordt gekozen. U kiest de leuning die u mooi vindt en wij kijken naar de praktische toepasbaarheid hiervan. U kunt een standaardleuning kiezen, maar wij kunnen ook een exclusieve leuning voor u maken.
U kiest het hekwerk langs trap of trapgat. Ook hier kunt u kiezen uit een standaardhekwerk of een exclusief voor u vervaardigd hekwerk. En wilt u gedraaide spijlen of juist rechte? Hoe breed moeten ze zijn? En moeten ze bewerkt zijn of juist niet? Kortom, er is nogal wat te kiezen bij ons!
Moet het trapgat afgetimmerd worden met hetzelfde materiaal als de trap, zodat u een mooi geheel krijgt? Of kiest u voor de standaardafwerking met een goedkopere houtsoort? Ook hier is de keuze aan u.
U heeft nu de basisingredi├źnten voor een nieuwe trap gekozen. Aan de hand hiervan gaan wij een offerte voor u maken.
Wanneer wij de offerte klaar hebben, nemen wij contact met u op. Is de offerte naar wens, dan maken we een afspraak om bij u langs te komen. Wij kunnen dan alles nauwkeurig meten, de specifieke situatie opnemen en uw specifieke wensen bespreken.
Met vakmanschap maken wij uw trap precies naar uw wensen.
We maken een afspraak over het plaatsen van uw trap. Dit kan door heel Nederland. Uiteraard kunnen we ook afspreken dat u zelf de trap plaatst, u kunt dan de trap zelf komen afhalen in Vroomshoop of u laat uw trap door ons bezorgen.

Contact Info

Email:
info@tankavia.nl
Website:
https://www.tankavia.nl

Openingstijden:
Ma – Vr: 06:30 – 20:00 uur
Za: 07:00 – 20:00 uur
Zon: 09:00 – 20:00 uur

Telefoonnummer:
0546 – 659206